Valige keel: Eesti keeles
Valige keel:

Samsung DV80T5220AE/S7, Kodumasinad, Pesukuivatid

Sarnased tooted

Transport

Tarneaeg laos olevatele toodetele on 0-5 tööpäeva ostu maksmise kuupäevast.

  • Tulen ise järele 0 €
  • Omniva pakiautomaat 3 €
  • Kulleriga koju 25 €
Maksmine

Ostu eest on võimalik tasuda makstes pangalingi või krediitkaardiga või järelmaksuga.

Samsung DV80T5220AE/S7

(Küsi tarneaega)

Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab

626 €

Lisainformatsioon

Kaubamärk Samsung
Netokaal 50
Tüüp Kondenseeriv kuivati
Energiaklass A+++
Max täitekogus (kg) 8
Kõrgus (cm) 85
Laius (cm) 60
Sügavus (cm) 60
Müra, kuivatamisel (dB) 63

MUUDETAVA AVAMISSUUNAGA UKS
Valige muudetava avamissuunaga ukse* avanemissuund vastavalt kodustele tingimustele. Avanemissuunda saate muuta vastavalt asukohale, vajadustele ja harjumustele. See tähendab, et seinad ei ole takistuseks! Uks on läbipaistev*, nii et saate iga hetk näha, mis sees toimub.'

A+++ ENERGIATÕHUSUS SOOJUSPUMBA TEHNOLOOGIAGA
Säästke raha ja kaitske keskkonda, tarbides vähem elektrit. Soojuspumba tehnoloogia võimaldab kuivatada rõivaid energiatõhusamalt, ökonoomsemalt ja õrnemalt. Seadmele on antud A+++ energiaklass, sest seade kasutab õhu soojendamiseks elektri asemel jahutusainet ja taaskasutab energia raiskamise vältimiseks sooja õhku.

KORTSUMISVASTANE FUNKTSIOON
Hoidke kuivatatud rõivad kortsuvabad ilma triikimata. Valides kortsumisvastase funktsiooni, keerleb pärast kuivatustsükli lõppemist trummel ilma kuumuseta edasi kuni 180 minutit. Kuumad riideesemed ei paikne liiga kaua ühes kohas ja seega ei teki kangasse kortse.

OPTIMALDRY
Optimeerige kuivatusjõudlust ilma suurema vaevata! OptimalDry kasutab parimate tulemuste saavutamiseks kolme andurit. See jälgib niiskust ja reguleerib kuivatusaega, et pesu saaks kiiresti kuivaks, tarbides seejuures minimaalselt energiat. Samuti väldib see riiete kahjustumist ja tuletab meelde soojusvaheti puhastamise vajadust.

KAKS-ÜHES FILTER
Muutke kuivati hooldamine hõlpsamaks ning optimeerige kuivatusjõudlust ja ohutust. Uuenduslikul kaks-ühes-filtril on kahekihiline võrkfilter. See tähendab, et soojusvaheti filtrit ei ole vaja ja see teeb hoolduse lihtsamaks. Kui filter ja soojusvaheti vajavad puhastamist, annavad sellest märku kaks helisignaali.

KIIRKUIVATUS 35'
Kiirkuivatage kõik endale vajalikud rõivad nagu nt töösärk või koolipluus. Kiirkuivatustsükkel Quick Dry 35' kuivatab väikese koguse rõivaid kandmiskõlblikuks vaid 35 minutiga. Kõrge kuumuse kasutamine võimaldab kuivatada ohutult mõne riideeseme, nii et ei pea nii kaua ootama – kuivatage vajalikud rõivad siis, kui neid vajate.

Kuivatusprogrammid: kiire kuivatus, kuivatamine aja järgi, segapesu, puuvillane, särgid / pluusid, sünteetika, villase kuivatus, voodipesu, õrnkuivatus, jahe õhk, soe õhk, õueriided.
Lisakuivatusprogrammid: rätikud.
Süsteemid: soojuspump-tehnoloogia, Wi-Fi.
Funktsioonid: kortsumise vähendamine, kuivusastme näit, kahesuunaline trumli liikumine, sisevalgustus, lapselukk, lõpuaja näit, viitajaga lõpetamine.

  1. Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab

Tooteid saavad kommenteerida vaid registreerunud kasutajad. Palun, logige sisse või registreeruge e-poe kasutajaks

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!